búvóhelyek

A búvóhelyek idén is népszerűek! Itt a 3 leggyakoribb ok!

2018-02-20

Diszkrét, igényes lakást keresel titkos találkáidhoz? Fontosnak tartod, hogy a tartózkodás függvényében fizess ezért ellenértéket? Hallottál már a fővárosi búvóhelyekről? A lehetőség idén is hatalmas népszerűségnek örvend, és ez nem csak a nyújtott kimagasló minőségnek köszönhető. A www.buvohely.com információi szerint a korrekt árak és a diszkréció legalább ilyen fontosak. Nézzük, miért érdemes a luxus ingatlanok és a prémium kategóriás apartmanok mellett letenni a voksot!

 

  1. Fókuszban az igényesség

 

Az igényes környezet iránt felmerülő kereslet nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy sokan választják a búvóhelyek előnyeit. Nem csak a lakberendezési stílusra igaz ez, hanem a felszereltségre is. Akár néhány órás tartózkodás során sem elhanyagolható, hogy milyen minőségű fürdőszoba és háló állnak rendelkezésre, de ha tovább maradnánk, akkor pláne lényegesek ezek a szempontok. A konyha felszereltsége sem elhanyagolható, pláne, ha két egymásra találás között a kulináris élvezeteknek is hódolnánk.

 

  1. Diszkréció mindenekfelett

 

Sokan vagyunk úgy, hogy mindennapjainkból időnként kiszakadnánk, és megélnénk személyiségünk azon vonásait, melyek a társadalom szempontjából talán kevésbé elfogadottak. De miért áldoznád fel az erkölcs oltárán vágyaidat, és a titkos viszonyban megélhető szépségeket? A búvóhelyek kifejezetten jó választásnak bizonyulnak olyan légyottokhoz, melyeket egyik vagy akár mindkét fél részéről is mindenképpen a négy fal között kell tartani. A hotelekkel ellenben itt biztosan nem kell tartani a recepciósok és az alkalmazottak megvető pillantásaitól, és az igényes környezetben minden arról szólhat, amiről Te és partnered szeretnétek.

 

  1. Kedvező árak

 

Természetesen nem elhanyagolható az sem, hogy mennyibe fog fájni a búvóhelyen töltött idő. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hotelek áraival összehasonlítva klasszisokkal olcsóbban kihozható az ár. Nem véletlen, hogy egyre többen döntenek a lehetőség mellett, ráadásul a diszkrét randikuckók esetében ténylegesen csak annyit kell fizetni, amennyi időt ott töltöttetek. Persze fontos az előzetes egyeztetés, és a kiszámíthatóság érdekében az is betartandó, hogy mennyi időt fogtok a búvóhelyen tölteni. Ha már van kivel, de még nincs hol, vagy egyszerűen a korábbi találkahelyszínnél igényesebbet szeretnél találni, akkor érdemes a főváros frekventált helyszínein megtalálható búvóhelyek között körülnézni.