Pro Huawei Mate 9

A standard és Pro Huawei Mate 9

2018-01-03

A Huawei mindig is híres volt arról, hogy a telefonjainak a tervezése, gyártása során a legfontosabbnak tartotta a magas nívót, dizájnt, innovációt és az árak alacsony jellegét. A Huawei Mate 9 ezen elvnek a követésével született meg és nyerte el a világ telefonhasználóinak a bizalmát. Ez a siker a piacra dobása óta töretlen, amit tovább tetőzött a 10-es modell megjelenése, amelyik még profibb, gyorsabb és sokoldalúbb lett. A Hauwei révén elérhető prémium okostelefonok rengeteg lehetőséget tartogatnak az átlag felhasználók számára.

Hiszen azok igényeit is kielégítik, akik több tíz applikációt töltenek le a mobilra és használnak naponta, tehát nem csupán telefonálni, üzenetet váltani, videók nézésére vagy épp Facebook-ra alkalmazzák a készüléket. A Huawei Mate 9 ezekre és sok másra is képes úgy, hogy közben nincs megerőltetve a processzor és nem telik meg hamar a RAM sem. Senkit sem lep meg és tényként kezelendő, hogy ezen márka készülékei közül, manapság a P10 és a Huawei Mate 9 a leginkább kelendőek.

Aki már régóta egy korszerű prémium okostelefonra vágyik, akkor ezen kettő közül biztosan rátalál az elképzeléseknek megfelelőre. A P10-es például elérhető sztenderd és Plus változatban is, míg a Huawei Mate 9 kapható a megszokott és Pro változatban. A Huawei Mate 9 azért az egyik legtartósabb mobiltelefon, mert rendelkezik a Gorilla Glass üveggel.

Ennek hála, a tulajdonos nem kell féljen az apró sérülésektől, karcoktól. A Huawei Mate 9 ezen kívül, praktikus lehet azoknak is, akik egy könnyen kezelhető, erős akkuval bíró telefont keresnek. Ez még elérhető kétkártyás kivitelben is, aminek köszönhetően két külön SIM kártya is helyet kaphat a készülékben.