Marketing kampányt

Marketing kampányt tervez 2018-ban? Ezekre érdemes figyelni!

2018-01-15

Januárban sokan elhatározzák, hogy az idei év bizony a sikerekről és a kemény munkáról fog szólni. De vajon hány esetben követi a fogadalmakat gyakorlati megvalósulás? Mennyire fontos a kitartás, és mikor jön képbe a profi segítség? Egyre többen látják be, hogy ugyan a több lábon állás nélkülözhetetlen napjainkban, de mégsem intézhetünk minden céggel kapcsolatban felmerülő feladatot magunk. Vannak olyan területek, melyek megkövetelik a jelentős tapasztalatot és profizmust. A marketing kampány tervezése és kivitelezése tipikusan ilyen.

 

Könnyen lehet, hogy cége a korábbiakban már kialakított egy ideálisnak tűnő marketing tervet, de az idő mégsem hozta meg a kívánt célok elérését. Ilyenkor előfordulhat, hogy néhány alapvető változtatással és persze az online jelenlét erősítésével elérhető közelségbe kerülnek álmai. A fogyasztói promóciók szervezése, az esetlegesen ezekhez kapcsolódó rendezvények megszervezése éppen úgy komplex rálátást és szakértelmet követel meg, mint a PR kommunikáció, valamint a közösségi jelenlét. A Dog & Pony marketing ügynökség olyan kreatív megoldásokkal áll rendelkezésre, melyeknek köszönhetően valóban kitűnhet a konkurencia termékei, szolgáltatásai közül az Ön cége.

 

Ma már kétség sem férhet hozzá, hogy az online jelenlét minden korábbinál lényegesebb. A magyarországi internetezők szinte kivétel nélkül a világhálót hívják segítségül, ha egy termék vagy szolgáltatás iránt érdeklődnek. Nem elég azonban, ha csak saját weboldallal rendelkezik, hiszen ez még korántsem jelent garanciát arra, hogy az valóban be is váltja a hozzá fűzött reményeket. A Google rangsorának végén kullogó holnapoktól aligha várható el, hogy ténylegesen eladásösztönző szerepet töltsenek be. Megéri profik segítségét kérni tehát akkor is, ha a keresőoptimalizálás, valamint a Google irányelveinek is maximálisan megfelelő tartalommarketing a cél.

 

A területen az aktualitások folyamatos figyelemmel követése felbecsülhetetlen érték. A gyorsan változó internetes környezetben nem csak a versenytársak érdemelnek azonban figyelmet, hanem az olyan újszerű és idén is kétségkívül hatékonyan alkalmazható megoldások, mint például a közösségi és influencer kampányok. Bízza a stratégiaalkotás és a kivitelezés feladatait tapasztalattal rendelkező csapatra!