eljegyzesi gyuru

Milyen típusú legyen az eljegyzési gyűrű?

2018-03-17

A szerelem megpecsételése talán a leánykérésnél kezdődik. Ekkor a férfi úgy dönt, hogy meglepi a kedvesét az egyik legjelentősebb ékszerrel és felteszi a nagy kérdést. A legtöbb esetben az eljegyzési gyűrű aranyból készül, valamint egy vagy több darab drágakővel, esetleg gyémánttal van ellátva. Az arany az lehet sárga, fehér vagy rozé, ami egyre népszerűbb a fiatalok körében. A gyűrű kiválasztása során helyezze előtérbe a leendő ara stílusát! Amennyiben előnyben részesíti az elegáns megjelenést, minden bizonnyal örülni fog a nagyobb drágakővel ellátott eljegyzési gyűrűnek.

Azonban, ha jobban kedveli a hétköznapi lezser viseletet, esetleg rendszeresen sportol, akkor célszerűbb egy kisebb kővel ellátott ékszerrel meglepni. Vannak olyan személyiségű nők, akiknek fontos, hogy minél ragyogóbb és nagyobb legyen a cirkónia vagy esetleg a gyémánt drágakő.

Azonban az egyszerűbb személyiséggel rendelkezőknek tökéletesen megfelel a visszafogottabb darab is. A legnagyobb fennakadást talán a gyűrű mérete jelenti, de természetesen ez is megoldható, hiszen vannak már olyan szaküzletek, ahol képesek állítani a méreten vagy egyszerűen kicserélik a megfelelő méretű eljegyzési gyűrűre ott, ahonnan megvásárolta. Célszerű először utánanézni az interneten, ahol több áruházat, illetve azoknak a termékeit is képes egymással összehasonlítani.

Példának okáért, az aranyshop.hu széles kínálattal várja Önt és természetesen nemcsak eljegyzési gyűrűt árusítanak. Éljen a nagyszerű akciókkal és lepje meg kedvesét a tökéletes eljegyzési gyűrűvel! A gyártó minden ékszerre 1 teljes év jótállást vállal, ezért rendeljen bátran!