Válasszon minket az ESTA kérelem magyarul történő igényléséhez!

2017-09-13

Mivel az elmúlt évek alatt több szigorítás is történt az Amerikai Egyesült Államokba való belépéssel kapcsolatban, tény, hogy manapság már nem olyan egyszerű a spontán kiutazás. Fontos tudni ugyanis, hogy 2009. januárjában életbe lépett egy olyan jogszabály, miszerint minden Vízummentességi Programba tartozó ország állampolgára köteles ideiglenes beutazási engedélyt kérni, ha szeretné átlépni az USA határait. Öröm az ürömben viszont, hogy ez az úgynevezett ESTA kérelem benyújtása, ami valójában az Electronic System for Travel Authorization rövidítését takarja, igazából nem nagy ördöngösség.

Tény ugyanis, hogy mivel ezen beutazási engedély igénylése az online platformokon működik, így valójában bármikor és bárhonnan egyszerűen megoldhatjuk a kérelmezést. Mindehhez csupán internetes csatlakozásra, illetve egy olyan okos készülékre van szükségünk, amivel könnyedén elérhetjük az ESTA kérelem benyújtásához szükséges online felületeket. Ezek közé tartozik természetesen az általunk működtetett weboldal is, hiszen mi az ESTA Visa ügynökségnél mindenekelőtt ezen kérelmezési folyamat szakszerű kezelésére vállalkoztunk.

Éppen ezért, ha Ön is szeretné gyorsan és fölösleges hercehurca nélkül megszerezni az USA-ba való belépéshez szükséges engedélyt, akkor mindenképp bennünket válasszon az ESTA kérelem benyújtására! Keresse fel bizalommal weboldalunkat, töltse ki az online igénylési űrlapot és szerezze meg könnyedén a nélkülözhetetlen jóváhagyást!

Nálunk az ESTA kérelem magyarul igényelhető, így ha bennünket választ, akkor nemcsak a szakszerű ügykezelés, hanem a komfort és teljes közérthetőség is bizton garantált. Ezt igazolja a már említett igénylési űrlap tartalma is, ami részletesen, ráadásul érthetően foglalja össze az engedély megszerzéséhez szükséges információkat. Ezáltal természetesen Önnek rendkívül egyszerűvé válhat az ESTA kérelem magyarul történő igénylése, hiszen többek között olyan egyszerű topikokban kell válaszokat adnia, mint például az útlevélre, a vészhelyzeti kapcsolattartásra, vagy éppen az egészségügyi állapotára vonatkozó kérdések.

Persze mondanunk sem kell, mindez sokkal könnyebb, ha az adott tárgykörökben a saját anyanyelvén adhatja meg a kért információkat. Mindent összegezve tehát, ha szeretné egyszerűvé és eredményessé tenni az igénylési folyamatot, akkor bízzon a szakértelmünkben! Fontos tudni ugyanis, hogy ha minket választ, akkor az ESTA kérelem magyarul történő igénylése mellett, további hasznos szolgáltatásokkal és dokumentációkkal is a rendelkezésére állunk!