Eladó lakások Budapesten és vonzáskörzetében

Eladó lakások Budapesten és vonzáskörzetében

2016-11-04

Egyre nehezebb az igényeknek megfelelő ingatlant találni. Jelentős számban adottak eladó lakások Budapest városában, viszont rengeteg időt emészt fel, amíg megtaláljuk a számunkra lakhatót. Weboldalunk segítséget nyújt ebben. Jelen esetben, nagyon jó állapotban lévő panellakást kínálunk eladásra. Újpalotán, a Sárfű utcában egy 35 m2-es lakás gazdára vár.

Méretét tekintve nem túl tágas, de nagyszerű beosztással rendelkezik. Mindkét szoba külön bejárattal rendelkezik. A konyha világos és otthonos. A nagyobbik szobából léphet ki az erkélyre, ahol kellemesen felfrissülhet a munka után.

Úgy a kisszobában, mint a nagyszobában beépített gardróbszekrény található, ahol a ruhák kényelmesen elférnek. A fürdőszoba kitűnő állapotban van, 3 éve volt felújítva. A nyílászárók is újak, illetve a lakásban található ajtók is mind ki lettek cserélve.

Óvoda, iskola, Tesco, Pólus Center mind a tömbház lakás közelében vannak. Gazdag választékban fellelhetőek az eladó lakások Budapest környékén, de ilyen melegséget árasztó otthont nem minden sarkon talál.