Category: Étel-ital

Forró csokik

Forró csokik minden féle ízben!

2020-11-07

Nagy valószínűséggel állíthatjuk, hogy nincs olyan ember, aki ne szeretné a forró csokit. A forró csoki fogyasztásához néha elég csak kényelmes kanapé és egy meleg takaró a zord téli napokon, de baráti összejövetelek tökéletes kiegészítője is lehet, vagy csak kellemes nasi egy gyerekekkel eltöltött délutánon. A piacon pedig számos ízben találhatók a forró csokik különböző kiszerelésekben.
Az Ízesmix kínálatában 19 féle forró csokiból válogathatsz kedvedre. Itt biztosan megtalálhatod a kedvenc forró csokidat és új, izgalmas ízeket is kipróbálhatsz. A klasszikus forró csokik mellett megkóstolhatod a 9 féle ízesített forró csokinkat.
Azoknak, akik szívesen próbálnak ki új ízeket, szeretik a különlegességeket, meleg szívvel ajánljuk a gyümölcs darabos forró csokikat, a hotfruttit, illetve a cukormentes tejcsokit és az egyedülálló cukormentes fehér forró csokinkat. Szereted a zserbót vagy az almás pitét? Akkor most képzeld el ezeket az ízeket forró csoki formájában! Tovább 

Készíts Ön is otthon cukkini-fasírtot!

2016-10-13

Ön is odafigyel arra, hogy vendégeit egy tökéletesen összeállított menüsorral lepje meg? Akkor az előétel sem hiányozhat az asztalról. Az előételek elkészítésére érdemes időt szánni, hiszen ezek teljesebbé teszik az étkezést, és emelik az alkalom színvonalát. A legtöbb előétel húsfélékből, sajtokból, zöldségekből készül, de akár más alapanyagokból is elkészíthető.

Mi most egy cukkini-fasírt receptet kerestünk, hogy Ön is kedvet kapjon az elkészítéséhez. A cukkini-fasírt nem tartalmaz húst semmilyen formában, ezért kitűnő választás a vegetáriánusok számára is, és nem utolsó sorban nagyon finom! Fő alapanyaga a cukkini, de az elkészítéséhez szükség van még egy kis foghagymára, sajtra, zabpehelyre, tönkölylisztre és fűszerekre az ízesítéshez.

De most térjünk ki egy kicsit a cukkinira. A cukkini vagy törpe tök a tökfélék legkisebb képviselője.  A növény Amerikából származik és valószínűleg a 15. század végén hozták Európába, ahol Észak-Itáliában termesztették először. Ez az igénytelen növény tápanyagokban különösen gazdag, annak ellenére, hogy éretlen állapotában fogyasztják. Tovább