Forró csokik minden féle ízben!

Forró csokik minden féle ízben!

2020-11-07

Nagy valószínűséggel állíthatjuk, hogy nincs olyan ember, aki ne szeretné a forró csokit. A forró csoki fogyasztásához néha elég csak kényelmes kanapé és egy meleg takaró a zord téli napokon, de baráti összejövetelek tökéletes kiegészítője is lehet, vagy csak kellemes nasi egy gyerekekkel eltöltött délutánon. A piacon pedig számos ízben találhatók a forró csokik különböző kiszerelésekben.
Az Ízesmix kínálatában 19 féle forró csokiból válogathatsz kedvedre. Itt biztosan megtalálhatod a kedvenc forró csokidat és új, izgalmas ízeket is kipróbálhatsz. A klasszikus forró csokik mellett megkóstolhatod a 9 féle ízesített forró csokinkat.
Azoknak, akik szívesen próbálnak ki új ízeket, szeretik a különlegességeket, meleg szívvel ajánljuk a gyümölcs darabos forró csokikat, a hotfruttit, illetve a cukormentes tejcsokit és az egyedülálló cukormentes fehér forró csokinkat. Szereted a zserbót vagy az almás pitét? Akkor most képzeld el ezeket az ízeket forró csoki formájában!

A forró csokik egyik igazi különlegessége a forró csokoládé valódi gyümölcsdarabokkal. Ezt nevezzük Hotfruttinak, ami kiváló választás azoknak, akik imádják a valódi gyümölcs ízét az italukban. Az Ízesmix ajánlatában a Hotfrutti termékcsaládnak 6 különböző ízét találhatod meg. Az eper, málna és kókusz mellett találhatsz igazi különlegességeket, mint például a chilis-narancs, a zserbó vagy az almás pite. Bármelyik ízre is esik a választásod, nem fogod megbánni! Kóstold meg te is az Ízesmix forró csokikat!