Hol olvashatok a Headonist fodrászatról véleményeket?

Hol olvashatok a Headonist fodrászatról véleményeket?

2018-10-21

Az ideális fodrász szalont keresed? Nem csak magas szintű hozzáértésre van szükséged, hanem olyan környezetre is, ahol jól érezheted magad a saját magadra szánt időben? A Corvin Plaza mellett kifejezetten ilyen lehetőség vár! S hogy honnan győződhetsz meg arról, valóban igazi élmény a fodrászatban töltött idő? A headonist.hu oldalon többféle visszajelzést is olvashatsz a Headonist fodrászatról.

 

A szalon már első pillantásra is különbözik a többi fodrászattól, hiszen hangulatos, utcára nyíló kert fogadja a vendégeket. Ha házi kedvenced is veled tart, akkor itt biztosan jól érezheti magát. A Headonist-nál minden jelen van, ami a szépüléshez és vele együtt a pihenéshez szükséges. Szakadj ki kicsit a mindennapi rohanásból, és add meg saját magadnak azt a fajta kényeztetést, amire oly nagy szüksége van a legtöbbeknek!

 

A minden szempontból megfelelő frizura megtalálása sokak célja, mégis csak kevesen lelnek rá erre. Nem csak a fejformát vagy az arcvonásokat érdemes figyelembe venni a frizuraválasztáskor, hanem a személyiséget is. Ez az a plusz, amiben a Headonist szakemberei élen járnak. A szalonba lépve azonnal otthonosan érezheted magad, és erről nem csak a welcome drink tehet, hanem az emberközpontú hozzáállás és az igényes környezet is. A lágy fejmasszázs segít ellazulni, és amint a fodrász székbe ülsz, egyeztetheted elképzeléseid a szakemberrel. A profi szemek más perspektívából közelítenek a frizura elkészítéséhez, hasznos tanácsokat kaphatsz, de természetesen egyéni igényeidet is maximálisan tiszteletben tartják a profik.

 

Mindegy, hogy alkalmi megjelenésről van szó, vagy a hétköznapokban praktikus és mégis nőies frizura megvalósításáról, a Headonist-nál nincs lehetetlen. A szalon egyre nagyobb népszerűségét annak is köszönheti, hogy itt a vendég tényleg egyedülálló bánásmódban részesül, aminek hála nem érezheti úgy magát, hogy csak egy az aznapi, futószalagon érkezők közül. Az odafigyelés nem csak a kedves szavakban nyilvánul meg, hanem a minden tekintetben személyre szóló frizura elkészítésében is. Érezd magad végre otthonosan egy fodrász szalonban, hiszen a szépségápolás a külsőségeken túl a lélek harmóniájáról is szól!