Idén is nagy bulik lesznek a siófoki Plázson!

Idén is nagy bulik lesznek a siófoki Plázson!

2017-04-22

Ha nyár, akkor Siófok! Mindegy, hogy hosszú hétvégi kiruccanásról van szó, vagy a nyaralás időzítéséről, Siófok választásával biztosan nem lőhetünk mellé. Évről-évre sokan teszik le a város mellett a voksot, hiszen rengeteg programmal, nappali sportolási lehetőségekkel és fergeteges éjszakai élettel várja a kikapcsolódni vágyókat. A Balaton semmihez sem fogható látképe remek vendéglátóhelyekkel és fiatalos szórakozóhelyekkel áll mindazok rendelkezésére, akik a „magyar tenger” partján képzelik el a pihenésre szánt időt.

 

Mint azt már a korábbi években is megszokhattuk, a siófoki Plázs éjszakánként is kitűnő programokat kínál. Idén sem lesz ez másként, s a június 17-ei nyitóbuli alkalmával a Halott Pénz bulijával indul be a pörgős éjszakai élet. A későbbi hetekben lesz itt minden, így a nyaralók találkozhatnak Zoltán Erikával, a csajok kedvencének számító Wellhello-val, de a Punnany Massif is önfeledt szórakozást ígér Siófokon. Majka&Curtis fellépésén túl a Kowalsky meg a Vega rajongói is garantáltan megtalálják azt az időpontot, amikor a strandolás után egy őrületes bulival ünnepelhetik a nyár és a szabadság érzését. Érdemes figyelemmel követni a vonatkozó portálokat, ugyanis hétről-hétre egyre többet meg lehet tudni az aktualitásokról és a nyári fellépőkről.

 

A Balaton egyébként azok számára is remek választás, akik a csendes pihenést részesítik előnyben. Siófoknak meg van az az arca is, mely a wellness szállodáktól és a buli negyedtől távolabb fekvő apartmanokkal a családosak vagy az idősebb korosztály számára nyújt kikapcsolódási lehetőséget. A hotelek Siófokon többféle árkategóriában elérhetőek, így mindenki megtalálhatja közöttük azt, mely ár, fekvés és szórakozási lehetőségek kapcsán is megfelel az igényeknek. Alapvetően elmondható, hogy a közvetlen stranddal rendelkező komplexumok, valamint a wellness részleggel is bíró szállodák általában magasabb áron kínálják szobáikat, mint a parttól távolabbi típusok. Amennyiben nem hotelben szállnánk meg, úgy akár saját medencével rendelkező apartmanra is eshet a választásunk, mely romantikára vágyóknak és nagyobb társaságoknak is kitűnő választásnak bizonyul. Érdemes előre foglalni, ugyanis a nyárhoz közeledve egyre szűkül majd a még elérhető balatoni szálláslehetőségek köre.