Így juthat több pénzhez

Így juthat több pénzhez

2020-12-07

Már május óta elérhető a Széchenyi Kártya Program hitelek több új konstrukciója. Mindegyik típusra igaz, hogy gyorsan nyújt jelentős és kedvezményes segítséget. 

A vállalkozások kedvence lett a Széchenyi Kártya Program

Nehéz időket élünk, a koronavírus-járvány az élet minden területén nyomot hagyott. Nincs ez másként a vállalkozói szférában sem. A mikro-, kis- és középvállalkozások sora érezte meg a nehéz gazdasági helyzet következményeit.

A Széchenyi Kártya Program Hitelek új típusai segítenek nekik a talpon maradásban. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, a Széchenyi Munkahely Megtartó Hitel, a Széchenyi Likviditási Hitel és a Széchenyi Turisztikai Kártya Folyószámlahitel mindegyike szabadon felhasználható vállalkozói hitel.

A vállalkozói folyószámlahitelek igényléséhez nincs szükség tárgyi fedezetre. Az állami támogatásnak köszönhetően a kamat a teljes futamidő alatt kedvezményes és fix.

A Széchenyi Kártya Program új konstrukcióinak az a céljuk, hogy segítsenek a kedvezőtlen helyzetbe jutott vállalkozásoknak. Gyorsan és könnyen elérhető forrás nyújtanak. Ezáltal azonnali megoldást kínálnak a fizetőképesség javítására. A likviditási források segítenek átvészelni a nehéz helyzetet. Továbbá megalapozzák a későbbi normál üzletmenet visszaállítását is.

A minden eddiginél kedvezőbb kondíciók miatt az új vállalkozói hiteltípusok gyorsan népszerűek lettek.