Megújult a demjéni gyógyfürdő, éjszakai fürdőzéssel és aquaparkkal!

Megújult a demjéni gyógyfürdő, éjszakai fürdőzéssel és aquaparkkal!

2016-05-06

A fürdőzés szerelmesei számára megújult Demjéni Gyógyfürdő kitűnő választásnak bizonyul. A népszerű fürdőhely hazánk legújabb feltárt gyógyvizével várja a kikapcsolódni vágyókat. A komplexum kifejezetten úgy került kialakításra, hogy ott a család minden tagja megtalálja a számítását. Az élménymedencékben nyakrafolyók, levegőbuzgárok gondoskodnak a pihenés magas színvonaláról, de a vendégek a wellness részleg kínálta lehetőségeket is kihasználhatják.

 

A nyári időszakban minden szombaton Sunset Beach Pool Party is megrendezésre kerül a komplexumban, de a Cascade Barlang-, és Élményfürdő is felejthetetlenné teszi a Demjén Termál Völgyben töltött időt. Mivel a nyári tikkasztó hőség feltartóztathatatlanul közeleg, ezért érdemes már most gondolni a nyaralásra. Ha a régióba tervezi a család a pihenést, akkor megéri már most tájékozódni a szálláslehetőségekről, hiszen a terület minden évben nagy népszerűségnek örvend a turisták körében.

 

Érdemes az apartmanok mellett a 4 csillagos szállodák, hotelek közül is válogatni a környéken, ezek ugyanis a ház falain belül is lehetővé teszik a wellness kikapcsolódást. A tökéletes nyári pihenéshez nem kell feltétlenül határainkon túlra utazni, hiszen a hazai idegenforgalmi régiók is számos lehetőséget tartogatnak a pihenésre. Fedezze fel a Demjéni Termál völgy által kínáltakat, és használja ki a gyógy-, és élményfürdőzés testre-lélekre gyakorolt pozitív hatásait! Szállásfoglalás kapcsán a világháló remek választásnak bizonyul, érdemes már most körülnéznie a szállodák és apartmanok kínálatában!