Miért válasszunk fenyő ágyat?

Miért válasszunk fenyő ágyat?

2020-06-19

A fenyőfából készült bútorok manapság egyre inkább divatosak, mivel ennek a megújuló nyersanyagnak számos előnye van: rendkívül stabil, könnyen kezelhető és fenntartható.

A fenyő ágyak ezért nagyon gyakoriak mind a modern, mind a rusztikus hálószobákban. Nem csoda, hogy a fenyő ágyak már sokféle kivitelben és színben kaphatók.

Természetes életkörnyezet

Szinte minden egyedi igényhez megfelelő fenyő ágyakat kínálnak a bútorgyártók.

Az online webáruházakban az egyszemélyes ágyaktól a különféle méretű fenyő ágyakig, az egyszerű kanapétól és fenyő franciaágyakig, fejtámlákkal, vagy ágyvéggel valamint ágyneműtartós, vagy dobozos bútorokból választhatunk.

Sok helyet spórolhatunk meg a hálószobában, ha magasabb fenyő ágy modell mellett döntünk, így ki tudjuk használni az ágy alatti helyet tárolásra.

 

Fenyő ágyak előnyei

  • Különösen hosszú élettartamúak
  • Világos színének köszönhetően a fenyő ágy jól illeszkedik más, otthoni bútorokhoz. Sokoldalú megjelenése kiválóan illeszkedik a különféle falszínekhez, mintákhoz és dekorációhoz.
  • A fenyőfát könnyű festeni, ezért, ha megunjuk a fenyő természetes színét, vagy fel szeretnénk, újítani a fenyő ágyunkat, könnyen és minőségi eredménnyel változtathatjuk meg az eredeti színt.
  • Noha a fenyőből készült bútorok erősek, jelentősen könnyebbek, mint például a tölgyfából készült bútorok. A könnyebb súly előnyös, ha szeretnénk a hálószobánkat átrendezni.
  • A fenyő ágy nagyon különleges megjelenésű, sötét csomóival és világos fa színével.