Migrén gyógyítása megszüntetése gerincgyógyító masszázsterápiával?

Migrén gyógyítása megszüntetése gerincgyógyító masszázsterápiával?

2020-01-20

Mi a nyaki fájdalom röviden?

  • A fej, a váll vagy a kar felé sugárzó fájdalom a nyaki területen; merev nyak korlátozott mozgékonysággal, néha zsibbadás, bizsergés az ujjakon. Mindez pedig migrén és szédülés kialakulásához vezethet.

A gerincgyógyító masszázsterápia segítségével a nyaki fájdalom megszüntethető, illetve megelőzhető, mely által pedig migrén gyógyítása is megvalósul, sőt a szédülés kezelése is megtörténik.

Vegyük sorra nyaki fájdalom tüneteit

A nyaki fájdalom a nyaki izmok feszültségéből és görcséből adódik. A panaszok általában a fej hátuljára vagy a teljes váll-kar területére terjednek ki.

A nyak feszültsége ártalmatlan, ha fejünket hosszú ideig rossz helyzetben tartjuk, például sokig lefelé hajtjuk, miközben mobiltelefonunkat bökdössük.

Büntetésünk erre a rendellenes testtartásra a nyakunk fájdalmas, görcsös reakciója.

A nyaki fájdalom nem csak a nyak területére korlátozódik kiterjedhet a karra is, és akár az ujjak zsibbadását is okozhatja, amellett hogy migrént és szédülést idéz elő.

A merev nyak súlyosan korlátozhatja a fej mozgatását is, jobb, bal, fel, vagy le forgatás csak komoly fájdalom árán lehetséges.

Az akut nyaki fájdalom vagy a degeneratív kopás elkerülése érdekében különféle kezelési módszerek vannak a merev nyak rugalmasabbá tételére és a fájdalom enyhítésére.

A gerincgyógyító masszázsterápia a nyaki fájdalom, a karok vagy a lábak ízületi fájdalmainak, fejfájásnak és egyéb ideg- és izom-csontrendszeri panaszoknak a legbiztonságosabb, gyógyszermentes, nem invazív terápiája. Ha migrén gyógyítása vagy a szédülés kezelése a cél, nincs is jobb gyógymód a gerincgyógyító masszázsterápiánál.