Ásványgyöngyöt webshopról is be tud szerezni

Ásványgyöngyöt webshopról is be tud szerezni

2018-12-05

Vannak olyan webshopok ahol ásványgyöngyöt is találhat: https://gyongysziget.hu/asvanygyongy. Sokszor csak toporgunk egy üzlet előtt és mi magunk sem vagyunk tisztában azzal, hogy melyik ásványgyöngy mire jó. Az esztétiukomon kívül sokan a horoszkópjuk szerint választanak ásványgyöngyöt, de 3 olyan gyöngy van, amely alapnak számít. Az úgynevezett kristálygyöngyöket a kristálygyógyászatban is használják. Egyfajta kisugárzással bírnak a gyöngyök, emellett természetesen gyógyító hatásuk is van. Minden ásványnak más a kisugárzása és más energiamezőkre hatnak.

 

A Hegyikristályról úgy tartják, hogy a szeretet köve, amely egy átlátszó és igen tiszta kő. A kvarc egyik változata és a legtöbbet az Alpokban találnak belőle. Mivel nagyon hasonlít a gyémánthoz, ezért az ékszeripar is előszeretettel használja alapanyagként- Pozitív gondolkodásban, személyiségfejlesztésben, stresszmentesítésben tud segítséget nyújtani. Talán kevesen tudják, de a magyar királyi jogart is hegyikristály díszítette.  Képes erősíteni az immunrendszert, oldja az energiablokkokat, tisztítja a vért és még gyulladáscsökentő hatása is van.

A gránát a hűség és a barátság szimbóluma, de egészségünkre is jótékony hatással van. Az általános erőnlétet segíti, emellett méregtelenít. Hozzásegít a helyes önértékeléshez, megvéd a depressziótól. Latinul a neve Granatus, azaz mag. Nagyon sok színárnyalatban előfordulhat a gránát. Mélyvörös színtől egészen az opálos sárgáig találkozhatunk vele a boltok polcain is. Létezik lime, ibolya, fekete és barna színben is.

A rózsakvarcot sokan kedvelik, hiszen romantikus hangulatú ásvány. Babarózsaszín külseje miatt gyerekeknek is sokszor készítenek belőle ékszert. A szerelem, az emberi kapcsolatokra gyakorolt kedvező hatása miatt igen kedvelt. Az ókori görögök szerint a szerelem istene küldte hozzánk a Földre, hogy a szerelmet és a kibékülést erősítse. Nagyon sokáig drágakőként tartottak nyilván és igen drágán árusították. A rózsakvarc képes elősegíteni a termékenységet, növelheti az egyensúlyérzéket és harmonizálja a mozgást. Romantika, szépérzék, megbocsátás, elfogadás is fűződik a rózsakvarchoz. A pénzügyekben is segítséget nyújthat, hiszen kedvezően befolyásolja azt, így érdemes mindig magunknál tartani a táskában vagy a zsebünkben, ha üzleti tárgyalásra készülődünk.