Derékszögek lakatosoknak

Derékszögek lakatosoknak

2017-02-18

Az építőipari kivitelezési munkák változata széles, így ehhez igazodnak a mérőeszközök is. Lakatos munkához speciális mérőeszközöket és talpas derékszöget is kínálunk több típusban is.

A lakatos talpas derékszögeink mindegyike horganyzott kivitelben kerül forgalomba, így biztos, hogy tartós és pontos marad az évek múlásával is. A derékszögre szerelt talp rész megkönnyíti az eszköz használatát, mivel így könnyebben lehet beállítani az egyes munkadarabokat. Weboldalunkon több méretben érhető el, a 10 cm-estől egészen a 100 cm-esig. Pontosságát tekintve mm pontosak.

Hasonló speciális eszköz a karima derékszög, avagy a peremező derékszög. Ennek használata a csőperemek kialakításánál van. Ennek anyaga is horgany bevonattal van ellátva a tartósság érdekében. Három különböző méretben tartjuk raktáron.

A mágneses derékszög melynek a belseje egy nagyon erős mágnest rejt kifejezetten a hegesztéshez és a fémlapok mozgatásához lett kifejlesztve. Az eszköz használatával 90° és 45° beállítására is lehetőség van. A mágneses derékszög sarka szándékosan hiányzik, ennek a hegesztés során van nagy szerepe. A derékszög stabilan fog össze két fémlemezt vagy zártszelvényt, míg azokat ponthegesztéssel nem rögzítik.

A speciális lakatos derékszögeink raktárról azonnal elérhető, melyet kedvezményesen szállítunk ki akár már másnapra. További információkért látogassa meg weboldalunkat a MuszerGuru.hu címen!