Kinek ajánlott Buteyko-tréning és mit tartalmaz a képzési csomag

Kinek ajánlott Buteyko-tréning és mit tartalmaz a képzési csomag

2020-10-22

Azt már mindenki tudja, hogy egészsége megőrzése szempontjából mennyire fontos a helyes táplálkozás és a rendszeres testmozgás, de azzal kevesen vannak tisztában, hogy legalább ennyire fontos a helyes légzéstechnika és nemcsak nappal, de éjszaka is.
Ha a következő problémákkal küzdesz: pl. gyakran fázol, hideg a lábad vagy a kezed, sokszor vagy ideges, feszült és kerülsz stresszes állapotba, magas a vérnyomásod, rosszul alszol, horkolsz, fáradtan ébredsz, az orrod gyakran eldugul, szénanáthával, asztmával vagy COPD-val küzdesz, ami még ekcémát is okozhat. De akkor is érdemes elvégezned, az online Buteyko tanfolyamot, ha növelni szeretnéd az állóképességedet, jobb sportteljesítményt szeretnél elérni.
Buteyko képzési csomag segítségével megismerheted a funkcionális, diszfunkcionális légzés elméletét, a helyes légzés előnyeit, a légzéssel kapcsolatos betegségek kialakulását.
Készség szinten el tudod sajátítani a 12 Buteyko gyakorlatot. Megtanulhatod a kontrollszünet valamint a maximális légzésszünet mérését és a mindennapok részévé teheted. Elsajátíthatod a helyes légzés technikáját, valamint megismerheted az igazán pihentető alvás titkát.
Egyéni állapotodnak megfelelően személyre szabott programot alakítunk ki számodra, amit a későbbiek során beilleszthetsz a mindennapjaidba. A foglalkozások időtartalma öt egymást követő héten keresztül, alkalmanként 1.5 óra, könnyedén beilleszthető az életedbe. Kapsz egy munkafüzetet, ami tartalmazza a gyakorlatokat és a legfontosabb információkat. A későbbiekben is lehetőséged lesz egy zárt közösségi fórumon belül, az esetlegesen felmerülő problémák, kérdések megbeszélésére.